SGT_Logo_RGB

6-7 April, 2024,
Karlstad congress culture center

Sköna Gröna Trädgård -
din trädgårdsmässa i Karlstad

Välkommen till…
Sköna Gröna Trädgård

En ny, inspirerande och spännande trädgårdsmässa kommer att äga rum i Karlstads största växthus – Karlstad CCC – den 6-7 april 2024.

Trädgårdsmässan är ett fantastiskt tillfälle att upptäcka mer om hållbart odlande, hitta inspiration för din egen trädgård och träffa likasinnade människor som delar din passion för grönska. Under mässan kommer du att ha möjlighet att lära dig av experter och utforska alla nya verktyg och tekniker som kan hjälpa dig att ta din trädgård till nästa nivå. Det kommer också att finnas en mängd olika försäljare på plats där du kan hitta allt från vackra växter och grönsakssorter till trädgårdsdekorationer och utomhusmöbler av hög kvalitet. Det här är helt klart en upplevelse som du inte vill missa!

Snart kommer denna sida att vara mer matnyttig när vi kan erbjuda vilka utställare vi har och vilka föredragshållare som kommer.

Utställare?

Är du intresserad av att medverka som utställare på Sköna Gröna Trädgård? Vi erbjuder många alternativa sätt att medverka och låta andra ta del av din verksamhet. Utställarplats: Grundpaket (ingår vid köp av kvm) Anmälningsavgift Företagsprofil på hemsidan Utställarbricka Eluttag 1 st Monterstädning (inför dag 1 och 2) Gods – och tomemballagehantering Entrébiljetter (besökare) 10 st Monteryta pris: 975 kr/ kvm Inspirationstillägg (begränsat antal platser) 20 min på inspirationsscenen: 1 500 kr