Green Dinner

Green Dinner fredag 5 april 2024
En exklusiv 4-rättersmiddag med utvalda viner!

I samband med vår nya trädgårdsmässa Sköna Gröna Trädgård så ger vi dig äntligen möjlighet att ta del av vår första upplaga av Green Dinner. En exklusiv middag, specialkomponerad av klimatsmarta råvaror genomförd tillsammans med Christian Lindgren från Gullberg by Stockwine.

Njut av en 4-rättersmiddag där den klimatsmarta maten exklusivt komponerats för att harmoniera med de utvalda biodynamiska och ekologiska vinerna. Köksmästare Magnus Hammar, F&B Mikael Söder och vinexpert Christian Lindgren, guidar er genom kvällen och berättar om vinerna och maten som serveras. Om du gillar mat och vin i kombination och dessutom är intresserad av det hållbara alternativet – är det här något som du inte vill missa.

Kvällens värd är blominspiratören och tv-profilen Karl-Fredrik Gustafsson som kommer berätta kring sin passion för blommor, trädgårdsliv och inredning.

Kostnad: 1495:-/person inklusive vinpaket. Antalet platser är begränsat och gästerna sitter vid community tables, vilket innebär att ni kan komma att dela bord med andra.

Varmt välkommen till en upplevelse utöver det vanliga!

Köp din biljett här Green Dinner 5 april: Deltagare (trippus.se)

Observera att vi tyvärr inte kan ta hänsyn till specialkost under Green Dinner. Notera att klimatsmart inte nödvändigtvis betyder veganskt/ vegetariskt.

Blommor, trädgård och en sprudlande energi präglar Karl Fredrik Gustafssons entreprenörsresa. Han är uppvuxen i Örebro, utbildad florist och trädgårdsmästare,
och bor numera på Österlen i Skåne. Där driver han tillsammans med sin sambo gården Eklaholm. På gården med anor från 1600-talet finns en inredningsbutik, blomsterbutik och en trädgårdsbutik med plantskola.

Eklaholm lockar till sig besökare från hela Sverige, men också Norge och Danmark. Gården är ett populärt utflyktsmål för alla som uppskattar färg, form och ett friare synsätt på trädgård, blommor och inredning. Till verksamheten hör även en webbutik och en fest- och eventlokal. I Karl Fredriks planer för att utveckla verksamheten framåt finns det nystartade företaget Österlen Flower Farm. Tanken är att odla snittblommor i säsong som ska säljas vidare till blomsterbutiker eller grossister. Utöver att driva Eklaholm har Karl Fredrik gjort succé i tv-serien ”Karl Fredrik på Österlen”. Han skriver också inspirationsböcker om blommor och nästa bok släpps i januari 2024.