Susanne Arvidsson

Upptäck skönheten i trädgården

Under mässan så finns det möjlighet att medverka vid Susanne Arvidssons workshop för kreativ målning. Denna workshop är öppen för alla åldrar från 8 år och är en perfekt chans att utforska din kreativitet i en avkopplande trädgårdsatmosfär. Workshopen pågår under 1,5 timmar och allt material som behövs tillhandahålls. Efter workshopens slut kommer du att ha ditt eget konstverk med dig hem.

Vad du kan förvänta dig:

Effektivt använda materialet: Vi kommer att utforska olika sätt att använda torrpastell och fixativ för att skapa fantastiska effekter.
Måla realistiska ögon: Lär dig att skapa ögon som ser verkliga ut och fånga ögonblick av skönhet i din konst.
Måla tulpaner på ett enkelt och roligt sätt: Utforska en teknik för att måla vackra tulpaner, som du sedan kan använda för att måla andra växter och blommor och ge liv åt din egen trädgårdsdröm.
Susanne ser fram emot att välkomna dig till sin workshop där du kommer att ha möjlighet att uttrycka din kreativitet och uppleva trädgårdens skönhet genom konst. Boka din biljett nu via Susannes hemsida och se fram emot en minnesvärd och inspirerande upplevelse.

Susanne har omfattande erfarenhet av att vägleda och inspirera deltagare – även de som kan vara självkritiska eller tveksamma.

Notera: Denna workshop ingår inte i entrépriset för Sköna Gröna Trädgård. Du kan boka biljetter här.